Aloa Vera

Čist i osvježavajući koncentrat napitka od biljke aloa vera, zelenog čaja i niza drugog ljekovitog bilja pomaže u smirivanju probavnog sustava i pročišćivanju tijela. Ekskluzivna Herbalife formula ovog napitka bogata je betakarotenom, kalcijem, kalijem, magnezijem i ugljikohidratima, bez masti i proteina.

Aloa vera je vrlo korisna biljka iz porodice kaktusa. Postoji oko 325 različitih vrsta aloe uglavnom rasprostranjenih na području južne i istočne Afrike, Indije, Arabije i manjim dijelom Europe. Vrsta aloa vera je najdjelotvornija a njena se raznolika uporaba proširila po svim kontinentima.

Napitak se uzima 2 do 3 puta dnevno, po želji i potrebi. Nakon otvaranja proizvod je potrebno držati u hladnjaku i potrošiti u roku od mjesec dana (jer je bez konzervansa).
 • Herbal Aloa sadrži visoke količine kalcija i magnezija, i izvor je vitamina A.
 • Pomaže u slučaju problema želuca, gastritisa, čireva, žgaravice, žučnih i bubrežnih kamenaca i kod zacjeljivanja rana.
 • Pruža učinak opuštanja napuhanosti u trbuhu, nadimanja i nateklina uslijed želučanih smetnji.
 • Preporuča se kod upale usta i grla.
 • Potencira detoksikaciju organizma poslije dugih farmaceutskih i kemoterapijskih tretmana.
 • Reaktivira imunološki sustav posebice kao onkološka zaštita. Pomaže staničnu izmjenu tvari i njihovu regeneraciju.
 • Poboljšava metabolizam, sadrži laksative.
 • Preporuča se kod infekcija kože zbog prisutnosti provitamina A i PP.
 • Pomaže kod otečenih nogu i ekstremiteta.
 • Može pomoći kod visokog tlaka.
 • Osvježavajući gasitelj žeđi.

Od sad je dostupan i s okusom Manga.
Za više informacija o proizvodu i narudžbe, molimo nazovite kontakt broj.

  

Osnovna svojstva sastojaka

Herbal Aloe je ekskluzivna formula Herbalifea s bazom soka aloa vere. Fiziološki je najčistija jer je dobivena tehnikom hladne destilacije, bez zagrijavanja. Herbalife je razvio odličan proces stabiliziranja ovog koncentrata soka kako bi osigurao maksimalno zadržavanje prirodnih organskih sastojaka ove nevjerojatne biljke.
Kamilica - prisutna zbog svojih blagih i umirujućih svojstava. To je dobro poznata i već dugo korištena ljekovita biljka. Zbog svojih različitih korisnih djelovanja posebno je popularna medu travarima.
Prirodni limun - antioksidans.
Ekstrakt alfalfe - bogat kalcijem, magnezijem, kalijem i beta karotenom. Dobar tonik.

Korisni savjeti

Umjesto kave koja oduzima vašem tijelu važne hranjive tvari, uzmite osvježavajuću alternativu Herbal aloe napitka te iskoristite bogate hranjive tvari i smirujuće osobine aloa vere.

Velika količina vode (najmanje 2 litre) prijeko je potrebna ljudskom organizmu svakodnevno. Ako vam je teško piti čistu običnu vodu, dodajte u vodu malo koncentrata Herbal aloe i dobiti ćete osvježavajući, ukusan napitak koji će vam pomoći da ostanete dovoljno hidrirani. Dehidracija se često ne prepoznaje kao problem jer se skriva iza lakših bolesti, međutim, svaka stanica našeg tijela ovisi o bogatom sadržaju tekućine.

Volite li gazirane napitke više od obične vode? Gazirana pića mogu sadržavati i do šest čajnih žličica šećera! Zamjenite gazirana pića biljnim koncentratom Herbal aloe i na lak način svedite uzimanje šećera na minimum.

Želučane smetnje i problemi s probavom mogu se javiti kao posljedica brzog jedenja, jedenja u hodu. Ukoliko ne možete u potpunosti izbjeći takvu naviku, pomozite svom probavnom sustavu čašom vode pomiješane s napitkom Herbal Aloa. 

na vrh